Støt CFDF

Giv et økonomisk bidrag til Center For Dyrs Forsvar og hjælp dyrene

I Center For Dyrs Forsvar er vi afhængige af økonomisk støtte for at kunne drive videncentret til fordel for dyrene. Du kan give et økonomisk bidrag (en engangs-donation) via MobilePay eller bank-overførsel. Pengene går direkte til vores arbejde med at forsvare dyrene. På forhånd mange tak for din hjælp.

Skriv venligst STØT CFDF i kommentarfeltet ved overførsel.

Støt via MobilePay: 

911130

Støt via bank-overførsel: 

REG.NR. 9570 

KONTONR. 12785429

Bliv gratis supporter eller betalende medlem

Du kan også blive gratis supporter eller betalende medlem af Center For Dyrs Forsvar.

Ved henvendelse til Center For Dyrs Forsvar på kontakt@cfdf.dk eller direkte tilmelding af nyhedsbrev for supportere kan du blive supporter af CFDF med gratis medlemskab, hvor du dermed accepterer at modtage videncentrets nyhedsbrev for supportere, hvor vi vil orientere dig om videncenterets arbejde med at forsvare dyrene.

Et supporter-medlemskab giver hverken møde-, tale- eller stemmeret ved generalforsamlinger. Supportere kan inviteres til at deltage ved generalforsamlinger – dog uden stemmeret.

Ved henvendelse til Center For Dyrs Forsvar på kontakt@cfdf.dk kan du som enkeltperson blive individuelt betalende medlem af CFDF, hvor du modtager videncentrets nyhedsbrev for supportere samt opnår stemmeret ved generalforsamlinger. Nuværende kontingentsats for individuelt betalende medlemmer blev på den stiftende generalforsamling i januar 2019 sat til at være 300 kroner om året.

Ved henvendelse til Center For Dyrs Forsvar på kontakt@cfdf.dk kan I som forening, organisation, institution, virksomhed eller anden lignende sammenslutning blive kollektivt betalende medlem af CFDF, hvor I modtager videncentrets nyhedsbrev for supportere samt får mulighed for at stå som supporter af CFDF på videncentrets hjemmeside hvis ønsket.

Et kollektivt medlemskab giver ikke stemmeret ved generalforsamlinger, men én repræsentant fra sammenslutningen kan deltage på generalforsamlingen med taleret. Nuværende kontingentsats for kollektivt betalende medlemmer blev på den stiftende generalforsamling i januar 2019 sat til at være 500 kroner om året.

Frivillig udmeldelse af Center For Dyrs Forsvar for individuelt betalende og kollektivt betalende medlemmer sker ved skriftlig henvendelse pr. mail til videncentret på kontakt@cfdf.dk. Indbetalt kontingent refunderes ikke – hverken helt eller delvist – ved udmeldelse i kontingentperioden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet her med dit navn og din mailadresse, hvis du ønsker at blive gratis supporter af CFDF. Du accepterer hermed at modtage videncentrets nyhedsbrev.

CENTER FOR DYRS FORSVAR

All rights reserved © 2019